Wie ben ik?

 

Even voorstellen mijn naam is Aleks Veldhoen en ik geniet, samen met mijn vrouw en vrienden, regelmatig van het bezoeken van steden en wandelen in de natuur.
Dat is ook gemakkelijker geworden doordat we meer vrije tijd hebben, het reizen buiten het seizoen goedkoper is en reisgidsen en internet het eenvoudiger maken om de plaatjes van praatjes te voorzien.

In mijn vrije tijd heb ik veel gesport en ben actief geweest als bestuurder in sportorganisaties.
In mijn werkzame leven was ik bedrijfspsycholoog en werkte vele jaren in het Hogere Beroeps Onderwijs.

Sinds mijn pensioen ben ik foto’s van mijn reizen en uitstapjes gaan presenteren.
Voor U betekent dit ‘Droomreizen’ dat u niet ver weg hoeft en daarom geen, vaak toch wel  inspannende, reizen hoeft te maken, maar ontspannen over mijn schouder mee kunt kijken wat er zoal voor moois te zien is op deze wereld.
Als afwisseling van de plaatjes met mijn praatje staan filmpjes als muzikale intermezzo’s.

Deze presentaties verzorg ik met veel plezier want mijn motto is namelijk: “van samen delen worden we allen rijker”.  Voor de ouderen die door het voortschrijden der jaren met bijbehorende beperkingen zelf niet meer gemakkelijk op reis kunnen gaan, kunnen deze ‘Droomreizen’ een aangename herinnering zijn aan zelf gemaakte reizen of een comfortabele inhaalslag voor die reizen waar men om een of andere reden niet aan toe gekomen was.